Buffet forslag 2017 

Forår – sommer buffet (marts – august)

På tallerken:
Rejer på spæd salat med aioli og dildpesto.
På buffet:
Ramsløg marineret kalkunbryst med små salt kartofler.
Salat med grønne asparges, hakket æg og krydderurtedressing.
Kalveculotte med tomatsalat og purløgssauce.
Broccolitærte med skinke og ost
Pastasalat med fetaost
Hvidløgs frikadeller med tzatikki
Festlagkage med marcipan overtræk
Frisk frugt med vaniljeis
Hertil friskbagt brød og smør

Pr. couvert  Kr. 275,00

Efterår – vinter buffet (september – februar):

På tallerken:
Røget dyrekølle på sprød salat.
Serveret med tranebær, valnødder og havtorndressing.
På buffet:
Forloren hare med vildtsauce og waldorffssalat.
Rødvinsmarineret okseculotte og flødekartofler.
Bagte rodfrugter med bredbladet persille.
Blandet salat med bolsje beder, syltede rødløg, peanuts og hvidløgsdressing.
Løgtærte med timian og ost.
Romfromage a la Rubinstein.
Chokoladetærte med marinerede brombær og flødeskum
Hertil friskbagt brød og smør

Pr. couvert Kr. 275,00

Italiensk inspireret buffet:

På tallerken:
Pastrami på sprød salat med basilikum olie og hvidløgsdressing.
På buffet:
Kyllingeoverlår med mandler og tomatsalat.
Kalveculotte med gorgonzola sauce.
Timiankartofler med citrondressing.
Pastasalat med svampe, basilikum og permasan.
Surimi med safran og gnocci.
Kartoffel pizza med bacon og friske krydderurter.
Panacotta med citronsorbet, kiwi og blåbær.
Tiramisu.
Hertil friskbagt brød og smør.

Pr. couvert Kr. 285,00

Amerikansk Inspireret buffet:

På tallerken:
Tunmousse på sprød salat.
Pyntet med ærter, rejer og rød peber.
På buffet:
Texas marineret skinkeculotte med mc’cheese.
Marineret bønnesalat.
Oksestriplon med blandet salat.
Hotwings med hvidløgsdressing.
Country style fries med chilimayonnaise
Mini burgere med løg og ketchup.
Bananasplit på fad.
Cheesecake med kirsebær.
Hertil friskbagt brød og smør

Pr. couvert Kr. 295,00

Priserne er excl. drikkevare.

Min. 20 personer/voksne.
Børn u/12 år halv pris. (hele kroner)
Duge, servietter, lys og standard blomster i cylindervaser er incl. i prisen.
Blomster kan medbringes selv, dog modregnes de ikke i prisen.
Byttes der rundt på de enkelte retter fra de forskellige bufferter, skal man regne med et tillæg til prisen.
Man kan også ønske yderligere retter til, imod tillæg.
Alt dette aftales nærmere ved møde med Jan Sørensen.

Ønsker man natmad, kan natmad forslag ses under priser.