Buffet 

Buffet 1.:

På tallerken:
Dampet torsk med små kogte kartofler.
Hertil persille mayo og syltede rødløg. Samt friskbagt brød og smør
Buffet:
Pastasalat med flødeost, surimi, citron og krydderurter.
Bønnesalat med tundressing.
Svampetærte med basilikum.
Fyldt svinefilet med løg og bacon. Hertil blandet salat.
Flank steak med salat af bulgur, springløg, grønkåls pesto og tranebær.
Hakkebøffer i vildtsauce. Hertil spidskål a la waldorf.
Kartoffelrösti med hvidløgsdressing.
Hertil friskbagt brød og smør
Dessert på buffet:

Key lime cheesecake med flødeskum
Frugtsalat med vaniljecreme

Pr. couvert  Kr. 285,00

Buffet 2.:

På tallerken:
Stegt kalv i tynde skiver.
Anrettet med svampemayo, persille olie og ristede peanuts. Hertil friskbagt brød og smør
På buffet:
Bagt gulerodssalat med feta og bacon.
Frikadeller med broccolisalat.
Grøntsagsstænger med kylling dip.
Mexicansk tærte med hvidløgsdressing og salsa.
Ramsløg marineret kalkunbryst med spinatsalat.
Oksestriplon med spidskålsalat samt kikærter.
Hertil friskbagt brød og smør
Dessert på buffet:

Nøddelagkage med nougatcreme og appelsin.
Vaniljeis med chokolade og jordbærsauce

Pr. couvert Kr. 295,00

Buffet 3.:

På tallerken:
Bresola med semidried tomater, mozarella og basilikum olie
Hertil friskbagt brød og smør.
På buffet:
Græsk salat med oliven og feta.
Kylling overlår med citron, hvidløg og timian.
Hvedekerne salat med fin ratatouille.
Lammekølle med krydderurter og skysauce.
Kalveculotte med rødvins smør.
Grøn kartoffelsalat med ærter og krydderurter (olie / eddike).
Krydret kødsauce med “låg” af ris og cremefraiche.
Blandet grøn salat med dressing
Hertil friskbagt brød og smør
Dessert på buffet:.
Kokos mazarinkage med citroncreme og marineret ananas
Islagkage med flødeskum.

Pr. couvert Kr. 310,00

Priserne er excl. drikkevare.

Min. 20 personer/voksne.
Børn mellem 2-11 år – halv pris. (hele kroner)
Incl. lokale, hvide eller stedets egne grå duge, hvide servietter, lys og standard blomster i cylindervaser.
(ønskes farvede duge – tillæg á kr. 20,00 pr. dug)
(ønskes specielle blomster, kan man medbringe selv, dog modregnes de ikke i prisen)

Byttes der rundt på de enkelte retter fra de forskellige bufferter, skal man regne med et tillæg til prisen.
Man kan også ønske yderligere retter til, imod tillæg.
Alt dette aftales nærmere ved møde med Jan Sørensen.

Ønsker man natmad, kan natmad forslag ses under priser.

Det er ikke tilladt at kaste med ris indendørs eller udendørs og ej heller brænde stjernekastere indendørs