Buffet forslag 2018 

Konfirmations speciel:

På tallerken:
Rejesalat med paprikadressing. Hertil friskbagt brød.
På buffet:
Tunmousse med dild, tomat og citron.
Skinke med kartoffelsalat.
Oksestriplon med timian kartofler og rødvins sauce.
Pastasalat med kylling og bacon.
Broccolitærte.
Bananasplit på fad
Frugtsalat med råcreme
Hertil friskbagt brød og smør

Pr. couvert  Kr. 275,00

Nordisk inspireret:

På tallerken:
Gravad torsk med senneps dressing. Hertil friskbagt brød.
På buffet:
Hønsesalat på ananasring.
Maskeret blomkål / broccolisalat med bacon og senneps dressing.
Små kogte kartofler med krebsehaler. Hertil dilddressing.
Kyllingebryst med agurkesalat.
Kalvecuvette med blandet salat.
Valnøddekage med brombær og vaniljecreme.
Vaniljeis med chokoladesauce
Hertil friskbagt brød og smør

Pr. couvert Kr. 275,00

Middelhavs området:

På tallerken:
Paté og skinkemed oliven tapanade, basilikum olie og spæd salat.
På buffet:
Hvidløgs marineret kyllingebryst med tomatsalat.
Lammekølle med tzatikki.
Blandet salat.
Tun med kogte æg, løg og oliven.
Små krydderkartofler med skysauce.
Grillede grøntsager med hvidløgsdressing.
3 slags oste.
Original tiramisu eller hindbær tiramisu.
Hertil friskbagt brød, kiks og smør.

Pr. couvert Kr. 285,00

Amerikansk Inspireret buffet:

På tallerken:
Grillet kyllingebryst med salat, bacon croutons samt hvidløgsdressing.
På buffet:
Blomkålssalat med rejer, forårsløg, grønne druer og ristede græskarkerner.
Hotwings med popcornsalat.
Pommesfrites med chili mayonnaise.
Kreolske kotelletter med peberfrugt, tomat, løg, paprika og engelsk sauce.
Oksestriplon med marineret bønnesalat. Hertil paprikasauce.
Vaniljeis med bailey og makroner. Pyntet med bær og chokolade.
Marineret ananassalat med råcreme.
Hertil friskbagt brød og smør

Pr. couvert Kr. 295,00

Priserne er excl. drikkevare.

Min. 20 personer/voksne.
Børn u/12 år halv pris. (hele kroner)
Duge, servietter, lys og standard blomster i cylindervaser er incl. i prisen.
Blomster kan medbringes selv, dog modregnes de ikke i prisen.
Byttes der rundt på de enkelte retter fra de forskellige bufferter, skal man regne med et tillæg til prisen.
Man kan også ønske yderligere retter til, imod tillæg.
Alt dette aftales nærmere ved møde med Jan Sørensen.

Ønsker man natmad, kan natmad forslag ses under priser.

Det er ikke tilladt at kaste med ris indendørs eller udendørs og ej heller brænde stjernekastere indendørs