Helaftensarrangement 2018 

Velkomstdrinks

3 retters menu
Vælg udfra vedlagte materiale (menuforslag)

Vinarrangement
2 glas hvidvin
3 glas rødvin
1 glas dessertvin
Isvand
(samme mængde som en hel flaske vin + 1glas dessertvin)

Kaffe/the med hjemmebagte småkager
Hertil 1 cognac VSOP / likør.

Natmad
Vælg udfra vedlagte materiale

Kun kr. 655,00 pr. kuvert / voksen
Børn u/12 år kr. 285,00 incl. alkoholfri velkomst, middag, småkager og natmad.
Unge o/12 år kr. 430,00 incl. alkoholfri velkomst, middag, småkager og natmad.
(Minimum 20 kuverter/voksne)

Prisen er gældende i år 2018 og er incl. 25% moms samt betjening.
I prisen er der endvidere duge, servietter, lys samt blomster i cylindervaser (standard)
Blomster kan medbringes,dog modregnes de ikke i prisen.
Drikkevarer udover det beskrevne afregnes efter forbrug.
Det er ikke tilladt at kaste ris indenfor eller udenfor og ej heller brænde stjernekastere indenfor.

 3 retters menu 

Forretter

Tapas tallerken (spansk spegepølse, paté, spegeskinke).
– Serveret med oliven tapanade, fetaost og bredbladet persille.

Røget dyrekølle.
– Serveret på sprød salat. Hertil æggestand og rosmarin gelé.

Kold ærtesuppe.
– Serveret med rejer, hvidløgs croutoner og brøndkarse.

Røget torsk.
– Pyntet med asparges, hakket æg og ærteskud. Hertil krydderurtedressing.

Tonnato Vitelle (stegt kalvesteg).
– Serveret med tundressing. Pyntet med mix af grøn peber, kapers og rødbedespirer.

Tarteletter.
– Serveret med grøn hønsesalat. Pyntet med hvidløgsspirer

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.

Hovedretter

Oksestriplon. (smurt med dijonsennep og knust peber)
– Serveret med pommes rissoles, broccoli, glaserede rødløg, ristet selleri samt pebersauce.

Kalvetyksteg.
– Serveret med råstegte kartofler, bagte gulerødder, haricoverts, cherrytomater samt svampesauce.

Svinekam stegt som vildt.
– Serveret med hvide og brunede kartofler, savoykål mix og fuglereder med waldorfssalat.
Hertil drueagurker, ribsgelé og skysauce.

Oksemørbrad. (vælges dette – tillæg på kr. 50,00 pr. person)
– Serveret med Pommes Fun, broccolisoufflé, 1/2 grilltomat og ristede svampe.
Hertil rødvinssauce eller bearnaisesauce.

Gammeldags oksesteg.
– Serveret med hvide kartofler, bønner, gulerødder, glaserede perleløg samt skysauce.
Hertil peberrods salat, solbærsyltetøj og asier i skåle.

Italiensk svinekam med spegeskinke og salvie.
– Serveret med hvidløgs kartofler, små porretærter, ristet spinat med rødløg samt gorgonzolasauce.
Hertil tomatsalat i skåle.

Desserter

Panacotta.
– Serveret med karamelsauce, ristede mandler og æblekompot.

Isruller.
– Serveret med nougatcreme. Pyntet med frugt, bærpuré og marcipanrose.

Chokoladefondant.
– Serveret med vaniljecreme, hindbær og flødeskum.

Ananas mascapone creme på kokosbund.
– Serveret med lys chokoladesauce. Pyntet med ananas kirsebær.

Brownies med hvid chokolade mousse.
– Pyntet med jordbær og solbærpuré.

Schwartzwald kirsebærkage
– Serveret med creme, syltede kirsebær samt mørk chokolade.

Natmad

Flødelegeret gullashsuppe.
– Serveret med cremefraiche samt hjemmebagt brød

Aspargessuppe.
– Serveret med kødboller samt hjemmebagt brød.

Frikadeller.
– Serveret med kold kartoffelsalat.

Sandwich bolle. (smør selv)
– Hertil 2 slags pålæg (roastbeef og kylling i karry)

Pålægsbord (spegepølse, rullepølse, leverpostej og skæreost)
– Serveret med hjemmebagt brød samt diverse tilbehør.

Hotdog pølser.
– Serveret med pølsebrød samt diverse tilbehør.

Forretter

Tapas tallerken (spansk spegepølse, paté, spegeskinke).
– Serveret med oliven tapanade, fetaost og bredbladet persille.

Røget dyrekølle.
– Serveret på sprød salat. Hertil æggestand og rosmarin gelé.

Kold ærtesuppe.
– Serveret med rejer, hvidløgs croutoner og brøndkarse.

Røget torsk.
– Pyntet med asparges, hakket æg og ærteskud. Hertil krydderurtedressing.

Tonnato Vitelle (stegt kalvesteg).
– Serveret med tundressing. Pyntet med mix af grøn peber, kapers og rødbedespirer.

Tarteletter.
– Serveret med grøn hønsesalat. Pyntet med hvidløgsspirer

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.

Hovedretter

Oksestriplon. (smurt med dijonsennep og knust peber)
– Serveret med pommes rissoles, broccoli, glaserede rødløg, ristet selleri samt pebersauce.

Kalvetyksteg.
– Serveret med råstegte kartofler, bagte gulerødder, haricoverts, cherrytomater samt svampesauce.

Svinekam stegt som vildt.
– Serveret med hvide og brunede kartofler, savoykål mix og fuglereder med waldorfssalat.
Hertil drueagurker, ribsgelé og skysauce.

Oksemørbrad. (vælges dette – tillæg på kr. 50,00 pr. person)
– Serveret med Pommes Fun, broccolisoufflé, 1/2 grilltomat og ristede svampe.
Hertil rødvinssauce eller bearnaisesauce.

Gammeldags oksesteg.
– Serveret med hvide kartofler, bønner, gulerødder, glaserede perleløg samt skysauce.
Hertil peberrods salat, solbærsyltetøj og asier i skåle.

Italiensk svinekam med spegeskinke og salvie.
– Serveret med hvidløgs kartofler, små porretærter, ristet spinat med rødløg samt gorgonzolasauce.
Hertil tomatsalat i skåle.

Desserter

Panacotta.
– Serveret med karamelsauce, ristede mandler og æblekompot.

Isruller.
– Serveret med nougatcreme. Pyntet med frugt, bærpuré og marcipanrose.

Chokoladefondant.
– Serveret med vaniljecreme, hindbær og flødeskum.

Ananas mascapone creme på kokosbund.
– Serveret med lys chokoladesauce. Pyntet med ananas kirsebær.

Brownies med hvid chokolade mousse.
– Pyntet med jordbær og solbærpuré.

Schwartzwald kirsebærkage
– Serveret med creme, syltede kirsebær samt mørk chokolade.

Natmad

Flødelegeret gullashsuppe.
– Serveret med cremefraiche samt hjemmebagt brød

Aspargessuppe.
– Serveret med kødboller samt hjemmebagt brød.

Frikadeller.
– Serveret med kold kartoffelsalat.

Sandwich bolle. (smør selv)
– Hertil 2 slags pålæg (roastbeef og kylling i karry)

Pålægsbord (spegepølse, rullepølse, leverpostej og skæreost)
– Serveret med hjemmebagt brød samt diverse tilbehør.

Hotdog pølser.
– Serveret med pølsebrød samt diverse tilbehør.