MADEN

Levering af mad eller egen kok - valget er jeres

Mad og drikke

Vi samarbejder med Frimann’s Gourmet, som vi anbefaler til levering af mad til jeres arrangement. I er også velkomne til selv at tilberede maden i vores veludstyrede industrikøkken. Drikkevarer kan enten selv medbringes eller i kan benytte jer af vores leveringsaftale med Super Brugsen i Skælskør.

Om Frimann's Gourmet

Frimanns Gourmet er en moderne catering virksomhed, vis største styrke er at levere førsteklasses mad. Maden er en unik kombination af nytænkning og kreative ideer blandet med dine ønsker og behov. Hvis du leder efter en virksomhed, der brænder for det de laver, er du havnet det rigtige sted. De klarer alt fra den mindre familiefødselsdag med 10 gæster til det store bryllup med 100 gæster. Fra portionsanrettet festmad til den helt store aftenbuffet, tastingbuffet, tapas, brunch, stående buffet eller den klassiske 3-retters menu. Se forslag på menuer og bestil maden direkte på frimannsgourmet.dk Du har også mulighed for at ringe til Frimann’s Gourmet på tlf. 70224322 for at få inspiration eller hjælp. 5 stjerner og fremragende på Trustpilot.

BESTIL FRA FRIMANN'S GOURMET

Se vores forslag på menuer eller bestil maden direkte på frimannsgourmet.dk eller ring til Frimann’s Gourmet på 70224322 for inspiration eller hjælp.

KONTAKT OS

Spørgsmål er meget velkomne - vi svarer altid hurtigt