Helaftensarrangement 

Velkomstdrinks

3 retters menu
Vælg udfra vedlagte materiale (menuforslag)

Vinarrangement
1 flaske vin (fordelt på husets hvid / rød)
1 glas dessertvin
Isvand

Kaffe/the med hjemmebagte småkager
Hertil 1 cognac VSOP / Baileys.

Natmad
Vælg udfra vedlagte materiale

Kun kr. 685,00 pr. kuvert / voksen
Børn mellem 2-11 år kr. 295,00 incl. alkoholfri velkomst, middag, småkager og natmad.
Unge o/12 år kr. 450,00 incl. alkoholfri velkomst, middag, småkager og natmad.
(Minimum 20 kuverter/voksne)

Prisen er gældende i år 2020 og er incl. 25% moms samt betjening.
I prisen er der endvidere lokale, hvide eller stedets egne grå duge, hvide servietter, lys samt blomster i cylindervaser (standard)
(ønskes farvede duge – tillæg kr. 20,00 pr. dug)
(ønskes specielle blomster, kan man medbringe selv, dog modregnes de ikke i prisen).

Drikkevarer udover det beskrevne afregnes efter forbrug.
Det er ikke tilladt at kaste ris indenfor eller udenfor og ej heller brænde stjernekastere indenfor.

 3 retters menu 

Forretter

Soya marinerede tigerrejer med sesam.
– Anrettet på feldsalat med wasabicreme.

Spegeskinke.
– Serveret med aspargessalat, soltørrede tomater og krydderurte æggestand.

Hotdog med asparges og krebsesalat.
– Pyntet med tomat congasse og ærteskud.

1/4 bagt pære med tynde skiver af andebryst.
– Serveret med dijonolie og gorgonzolacreme. Pyntet med lakrids urt.

Spinat lagkage med røget laks.
– Pyntet med citron perler og skovsyre.

Grillet kyllingebryst med sprødstegt skind.
– Serveret på salat med syltet rødløg og tørret ananastern.

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.

Hovedretter

Oksestriplon.
– Serveret med timian kartofler, rødvinssauce, glaserede rødløg, timbale af gulerødder samt slikærter.

Svinekam.
– Serveret med hvidløgskartofler, gorgonzola sauce, bagt selleri, romanescokål ogcherrytomater.
Hertil årstidens salat i skåle.

Kalvetyksteg.
– Serveret med råstegte kartofler, svampesauce, bagte tomater og broccoli.
Hertil årstidens salat i skåle.

Oksemørbrad. (vælges dette – tillæg på kr. 50,00 pr. person)
– Serveret med Pommes Fun, pebersauce eller charon sauce, springløg, stegte gulerødder med feta
og persille samt bagte rødbeder.

Andebryst.
– Serveret med rissoles, orange – rødvinssauce, bagte rosenkål, svampetimbale
samt bønner med bacon og mandler.

Gl. dags oksesteg.
– Serveret med hvide kartofler, skysauce, glaserede perleløg, bønner og gulerødder.
Hertil fløde peberrod, asier og solbærsyltetøj i skåle.

Desserter

Brownie med hindbærskum.
– Pyntet med blåbær og mynte.

Fragilitébund med passionsfrugt fromage
– Serveret med kiwi og jordbær

Skildpadde islagkage.
– Serveret med flødeskum. Pyntet med skovsyre.

Citronfromage.
– Serveret med oreodrys. Pyntet med jordbærperler og citronmelisse.

Nøddekurv.
– Serveret med lakrids is og solbærskum.

Kold rabarbersuppe.
– Serveret med kanelis og ristede mandler.

Natmad

Flødelegeret gullashsuppe.
– Serveret med cremefraiche samt hjemmebagt brød

Aspargessuppe.
– Serveret med kødboller og friskbagt brød.

Pitabrød.
– Serveret med skinke i strimler, salat og dressing.

Frikadeller med kold kartoffelsalat
– Serveret med syltet agurk.

Græsk fladbrød
– Serveret med krydret oksefars, syltede rødløg, salat og hvidløgsdressing

Hotdog pølser.
– Serveret med pølsebrød samt diverse tilbehør.

Forretter

Soya marinerede tigerrejer med sesam.
– Anrettet på feldsalat med wasabicreme.

Spegeskinke.
– Serveret med aspargessalat, soltørrede tomater og krydderurte æggestand.

Hotdog med asparges og krebsesalat.
– Pyntet med tomat congasse og ærteskud.

1/4 bagt pære med tynde skiver af andebryst.
– Serveret med dijonolie og gorgonzolacreme. Pyntet med lakrids urt.

Spinat lagkage med røget laks.
– Pyntet med citron perler og skovsyre.

Grillet kyllingebryst med sprødstegt skind.
– Serveret på salat med syltet rødløg og tørret ananastern.

Hovedretter

Oksestriplon.
– Serveret med timian kartofler, rødvinssauce, glaserede rødløg, timbale af gulerødder samt slikærter.

Svinekam.
– Serveret med hvidløgskartofler, gorgonzola sauce, bagt selleri, romanescokål ogcherrytomater.
Hertil årstidens salat i skåle.

Kalvetyksteg.
– Serveret med råstegte kartofler, svampesauce, bagte tomater og broccoli.
Hertil årstidens salat i skåle.

Oksemørbrad. (vælges dette – tillæg på kr. 50,00 pr. person)
– Serveret med Pommes Fun, pebersauce eller charon sauce, springløg, stegte gulerødder med feta
og persille samt bagte rødbeder.

Andebryst.
– Serveret med rissoles, orange – rødvinssauce, bagte rosenkål, svampetimbale
samt bønner med bacon og mandler.

Gl. dags oksesteg.
– Serveret med hvide kartofler, skysauce, glaserede perleløg, bønner og gulerødder.
Hertil fløde peberrod, asier og solbærsyltetøj i skåle.

Desserter

Brownie med hindbærskum.
– Pyntet med blåbær og mynte.

Fragilitébund med passionsfrugt fromage
– Serveret med kiwi og jordbær

Skildpadde islagkage.
– Serveret med flødeskum. Pyntet med skovsyre.

Citronfromage.
– Serveret med oreodrys. Pyntet med jordbærperler og citronmelisse.

Nøddekurv.
– Serveret med lakrids is og solbærskum.

Kold rabarbersuppe.
– Serveret med kanelis og ristede mandler.

Natmad

Flødelegeret gullashsuppe.
– Serveret med cremefraiche samt hjemmebagt brød

Aspargessuppe.
– Serveret med kødboller og friskbagt brød.

Pitabrød.
– Serveret med skinke i strimler, salat og dressing.

Frikadeller med kold kartoffelsalat
– Serveret med syltet agurk.

Græsk fladbrød
– Serveret med krydret oksefars, syltede rødløg, salat og hvidløgsdressing

Hotdog pølser.
– Serveret med pølsebrød samt diverse tilbehør.