Helaftensarrangement 2019 

Velkomstdrinks

3 retters menu
Vælg udfra vedlagte materiale (menuforslag)

Vinarrangement
1 flaske vin (husets hvid / rød)
1 glas dessertvin
Isvand

Kaffe/the med hjemmebagte småkager
Hertil 1 cognac VSOP / Baileys.

Natmad
Vælg udfra vedlagte materiale

Kun kr. 675,00 pr. kuvert / voksen
Børn u/12 år kr. 295,00 incl. alkoholfri velkomst, middag, småkager og natmad.
Unge o/12 år kr. 450,00 incl. alkoholfri velkomst, middag, småkager og natmad.
(Minimum 20 kuverter/voksne)

Prisen er gældende i år 2019 og er incl. 25% moms samt betjening.
I prisen er der endvidere hvide duge, servietter, lys samt blomster i cylindervaser (standard)
(ønskes farvede duge – tillæg kr. 20,00 pr. dug)
(ønskes specielle blomster, kan man medbringe selv, dog modregnes de ikke i prisen).

Drikkevarer udover det beskrevne afregnes efter forbrug.
Det er ikke tilladt at kaste ris indenfor eller udenfor og ej heller brænde stjernekastere indenfor.

 3 retters menu 

Forretter

Dampet torsk.
– Serveret med ærtepuré, rødbedetern, baconknas og rugbrødschips.
Pyntet med ærteskud.

Bresola.
– Serveret på feldsalat. Hertil balsamico perler, mozarella og basilikumolie.

Rejer på sprød salat.
– Serveret med friske grønne asparges og paprikadressing.
Pyntet med citron, tomat congasse og hvidløgsspirer.

Asiatisk soja marineret oksekød salat.
– Serveret på bund af marinerede grøntsags nudler. Hertil sød chilisauce.

Tunmousse på ny.
– Serveret med friterede kapers, syltede rødløg og skovsyre.

Grillet kyllingebryst.
– Serveret på bund af salat. Hertil ristede græskarkerner og mangodressing.
Pyntet med brøndkarse.

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.

Hovedretter

Oksestriplon.
– Serveret med råstegte kartofler, bearnaisesauce, ristet selleri med persille, glaserede rødløg og slikærter.

Svinekam med salvie, hvidløg og timian.
– Serveret med små stegte kartofler, gorgonzolasauce, ratatouille og hvidløgs bønner.
Hertil salat i skåle.

Rosa stegt kalvetyksteg.
– Serveret med sesam bagte kartofler, sennep – estragon sauce, svampesauté, broccoli og hasselbach gulerødder.

Oksemørbrad. (vælges dette – tillæg på kr. 50,00 pr. person)
– Serveret med hasselback kartofler, rødvinssauce, cherrytomater, grønne asparges og bagte rodfrugter.

Svinekam stegt som vildt.
– Serveret med hvide og brunede kartofler, vildtsauce, savoy mix og fuglereder med waldorfsalat.
Hertil rysteribs og asier i skåle.

Hvidløgsmarineret kalkunbryst.
– Serveret med Pommes Fun, skysauce, springløg og grilltomat.
Hertil blomkålssalat med saltmandler og feta.

Desserter

Æblesymfoni.
– Består af æblesorbet, æbletærte og æblechips. Pyntet med æble perler.

Isruller på ny eller klassisk (vælg).
– Rullet i makron, chokolade og hindbær. Serveret med vaniljecreme, blåbær og knuste pariserlinser (på ny).
 eller
Rullet i makron, chokolade og nødder. Serveret med nougatcreme.
Pyntet med frugt, bærpuré og marcipanrose. (klassisk)

Tiramisu a la Lystskoven.
– Serveret med friske hindbær, kirsebær sirup og chokoladesauce.

Små amerikanske pandekager.
– Serveret med is og hjemmelavet jordbær syltetøj.

Passiondrøm.
– Serveret med knuste makroner, Grand Marnier samt ananas – kiwi salat.

Jordbær mousse på brownie bund.
– Serveret med blåbær og flødeskum.

Natmad

Flødelegeret gullashsuppe.
– Serveret med cremefraiche samt hjemmebagt brød

Burgere.
– Serveret med pulled pork, salat og coleslaw.

Pitabrød.
– Serveret med små frikadeller, salat og hvidløgsdressing.

Indisk karry – fersken suppe
– Heri rejer og icebergsalat. Hertil friskbagt brød.

Pålægsbord (dyrlægens natmad, skinke italiensk, peber spegepølse, skæreost og brie)
– Serveret med hjemmebagt brød samt diverse tilbehør. (vælges dette – tillæg på kr. 20,00 pr. person).

Hotdog pølser.
– Serveret med pølsebrød samt syltede rødløg og feldsalat.

Forretter

Tapas tallerken (spansk spegepølse, paté, spegeskinke).
– Serveret med oliven tapanade, fetaost og bredbladet persille.

Røget dyrekølle.
– Serveret på sprød salat. Hertil æggestand og rosmarin gelé.

Kold ærtesuppe.
– Serveret med rejer, hvidløgs croutoner og brøndkarse.

Røget torsk.
– Pyntet med asparges, hakket æg og ærteskud. Hertil krydderurtedressing.

Tonnato Vitelle (stegt kalvesteg).
– Serveret med tundressing. Pyntet med mix af grøn peber, kapers og rødbedespirer.

Tarteletter.
– Serveret med grøn hønsesalat. Pyntet med hvidløgsspirer

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.

Hovedretter

Oksestriplon. (smurt med dijonsennep og knust peber)
– Serveret med pommes rissoles, broccoli, glaserede rødløg, ristet selleri samt pebersauce.

Kalvetyksteg.
– Serveret med råstegte kartofler, bagte gulerødder, haricoverts, cherrytomater samt svampesauce.

Svinekam stegt som vildt.
– Serveret med hvide og brunede kartofler, savoykål mix og fuglereder med waldorfssalat.
Hertil drueagurker, ribsgelé og skysauce.

Oksemørbrad. (vælges dette – tillæg på kr. 50,00 pr. person)
– Serveret med Pommes Fun, broccolisoufflé, 1/2 grilltomat og ristede svampe.
Hertil rødvinssauce eller bearnaisesauce.

Gammeldags oksesteg.
– Serveret med hvide kartofler, bønner, gulerødder, glaserede perleløg samt skysauce.
Hertil peberrods salat, solbærsyltetøj og asier i skåle.

Italiensk svinekam med spegeskinke og salvie.
– Serveret med hvidløgs kartofler, små porretærter, ristet spinat med rødløg samt gorgonzolasauce.
Hertil tomatsalat i skåle.

Desserter

Panacotta.
– Serveret med karamelsauce, ristede mandler og æblekompot.

Isruller.
– Serveret med nougatcreme. Pyntet med frugt, bærpuré og marcipanrose.

Chokoladefondant.
– Serveret med vaniljecreme, hindbær og flødeskum.

Ananas mascapone creme på kokosbund.
– Serveret med lys chokoladesauce. Pyntet med ananas kirsebær.

Brownies med hvid chokolade mousse.
– Pyntet med jordbær og solbærpuré.

Schwartzwald kirsebærkage
– Serveret med creme, syltede kirsebær samt mørk chokolade.

Natmad

Flødelegeret gullashsuppe.
– Serveret med cremefraiche samt hjemmebagt brød

Aspargessuppe.
– Serveret med kødboller samt hjemmebagt brød.

Frikadeller.
– Serveret med kold kartoffelsalat.

Sandwich bolle. (smør selv)
– Hertil 2 slags pålæg (roastbeef og kylling i karry)

Pålægsbord (spegepølse, rullepølse, leverpostej og skæreost)
– Serveret med hjemmebagt brød samt diverse tilbehør.

Hotdog pølser.
– Serveret med pølsebrød samt diverse tilbehør.