Helaftensarrangement 2017 

Velkomstdrinks

3 retters menu
Vælg udfra vedlagte materiale (menuforslag)

Vinarrangement
2 glas hvidvin
3 glas rødvin
1 glas dessertvin
Isvand
(samme mængde som en hel flaske vin + 1glas dessertvin)

Kaffe/the med hjemmebagte småkager
Hertil 1 cognac VSOP / likør.

Natmad
Vælg udfra vedlagte materiale

Kun kr. 645,00 pr. kuvert / voksen
Børn u/12 år kr. 285,00 incl. alkoholfri velkomst, middag, småkager og natmad.
Unge o/12 år kr. 430,00 incl. alkoholfri velkomst, middag, småkager og natmad.
(Minimum 20 kuverter/voksne)

Prisen er gældende i år 2017 og er incl. 25% moms samt betjening.
I prisen er der endvidere duge, servietter, lys samt blomster i cylindervaser (standard)
Blomster kan medbringes,dog modregnes de ikke i prisen.
Drikkevarer udover det beskrevne afregnes efter forbrug.
Det er ikke tilladt at kaste ris indenfor eller udenfor og ej heller brænde stjernekastere indenfor.

 3 retters menu 

Forretter

Grillet kyllingebryst på sprød salat.
– Serveret med ærtepuré, sprøde brød croutons og hvidløgsdressing.

Dampet rødspættefilet.
– Serveret med kaperscreme, hakket æg og ørredrogn. Pyntet med anis skud.

Spegeskinke på spæd spinat.
– Serveret med soltørrede tomater, sorte oliven, peberfrugt mayonnaise og rucola pesto.

Røget torsk med æggestand.
– Pyntet med grønne asparges og krydderurtedressing.

Kalvesteg i tynde skiver.
– Serveret med tundressing. Pyntet med mix af grøn peber, kapers, hvidløg og chili.

Krebsehaler på bund af salat og små kogte kartofler.
– Serveret med dilddressing.

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.

Hovedretter

Oksestriplon.
– Serveret med timian kartofler, svampekompot, springløg, 1/2 gratineret tomat samt rødvinssauce.

Rosastegt kalvetyksteg.
– Serveret med pommes Fun, broccoli, bagte gulerødder, cherrytomater samt svampesauce.

Kyllingebryst supreme. (stegt med citron, hvidløg og timian)
– Serveret med frisk pasta, spinat soufflé, slikærter samt hvidvins fløde sauce.
Hertil panzanella i skåle

Svinekam stegt som vildt.
– Serveret med brunede – hvide kartofler, savoykål mix, ribsgelé samt vildtsauce.
Hertil waldorffssalat i skåle.

Gammeldags oksesteg.
– Serveret med hvide kartofler, bønner, gulerødder, glaserede perleløg, asier,
solbærsyltetøj samt skysauce.
Hertil peberrodssalat i skåle.

Okseculotte.
– Serveret med hvidløgs kartofler, ristede jordskokker, glaserede rødløg samt bearnaise sauce.
Hertil salat i skåle.

Desserter

Pistacie fromage.
– Serveret med æblegelé, ristede mandler og marinerede brombær.

Isruller.
– Serveret med nougatcreme. Pyntet med frugt, puré og marcipanrose.

Chokoladefondant.
– Serveret med lakridsis, friske bær og flødeskum.

Kold rabarbersuppe.
– Serveret med kanelis og flødeskum.

Rødvins is.
– Serveret med chokolade, ristede nødder og krokant.

Marengsbund.
– Serveret med creme, frisk frugt samt hakket chokolade.

Natmad

Flødelegeret gullashsuppe.
– Serveret med cremefraiche.

Mexicansk suppe med kylling.

Kokos / karry suppe med grøntsager og rejer.

Rund sandwich bolle.
– Heri skinke & ost og kylling med karry. (2 halve p.p.)

Pålægsfad (spegepølse, rullepølse, leverpostej og skæreost)
– Serveret med hjemmebagt brød samt diverse tilbehør.

Hotdog pølser.
– Serveret med pølsebrød samt diverse tilbehør.

Der serveres hjemmebagt brød til suppe.

Forretter

Grillet kyllingebryst på sprød salat.
– Serveret med ærtepuré, sprøde brød croutons og hvidløgsdressing.

Dampet rødspættefilet.
– Serveret med kaperscreme, hakket æg og ørredrogn. Pyntet med anis skud.

Spegeskinke på spæd spinat.
– Serveret med soltørrede tomater, sorte oliven, peberfrugt mayonnaise og rucola pesto.

Røget torsk med æggestand.
– Pyntet med grønne asparges og krydderurtedressing.

Kalvesteg i tynde skiver.
– Serveret med tundressing. Pyntet med mix af grøn peber, kapers, hvidløg og chili.

Krebsehaler på bund af salat og små kogte kartofler.
– Serveret med dilddressing.

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.

Hovedretter

Oksestriplon.
– Serveret med timian kartofler, svampekompot, springløg, 1/2 gratineret tomat samt rødvinssauce.

Rosastegt kalvetyksteg.
– Serveret med pommes Fun, broccoli, bagte gulerødder, cherrytomater samt svampesauce.

Kyllingebryst supreme. (stegt med citron, hvidløg og timian)
– Serveret med frisk pasta, spinat soufflé, slikærter samt hvidvins fløde sauce.
Hertil panzanella i skåle

Svinekam stegt som vildt.
– Serveret med brunede – hvide kartofler, savoykål mix, ribsgelé samt vildtsauce.
Hertil waldorffssalat i skåle.

Gammeldags oksesteg.
– Serveret med hvide kartofler, bønner, gulerødder, glaserede perleløg, asier,
solbærsyltetøj samt skysauce.
Hertil peberrodssalat i skåle.

Okseculotte.
– Serveret med hvidløgs kartofler, ristede jordskokker, glaserede rødløg samt bearnaise sauce.
Hertil salat i skåle.

Desserter

Pistacie fromage.
– Serveret med æblegelé, ristede mandler og marinerede brombær.

Isruller.
– Serveret med nougatcreme. Pyntet med frugt, puré og marcipanrose.

Chokoladefondant.
– Serveret med lakridsis, friske bær og flødeskum.

Kold rabarbersuppe.
– Serveret med kanelis og flødeskum.

Rødvins is.
– Serveret med chokolade, ristede nødder og krokant.

Marengsbund.
– Serveret med creme, frisk frugt samt hakket chokolade.

Natmad

Flødelegeret gullashsuppe.
– Serveret med cremefraiche.

Mexicansk suppe med kylling.

Kokos / karry suppe med grøntsager og rejer.

Rund sandwich bolle.
– Heri skinke & ost og kylling med karry. (2 halve p.p.)

Pålægsfad (spegepølse, rullepølse, leverpostej og skæreost)
– Serveret med hjemmebagt brød samt diverse tilbehør.

Hotdog pølser.
– Serveret med pølsebrød samt diverse tilbehør.

Der serveres hjemmebagt brød til suppe.