Ofte stillede spørgsmål

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Spørgsmål og svar

Her kan du se nogle af de hyppigst stillede spørgsmål

Du kan tjekke ind fra kl. 14.00 på ankomstdagen.

Du skal senest tjekke ud kl. 11.00 på afrejsedagen. Senere tjek-ud kan bestilles mod et mindre gebyr. Hør mere på tlf. +45 30 30 90 50.

Vi har egen parkeringsplads og parkering er gratis under opholdet.

Man kan frit afbestille sit værelse op til 24 timer før ankomstdagen, derefter faktureres i henhold til bekræftelsen. Hvis reservationen består af 5 – 25 værelser annulleringsfristen 45 dage

Ja, i Lystskoven kan du afholde møder og konferencer i vores flotte ny istandsatte lokaler.

Der vil altid være mulighed for at komme ind og sen ankomst er derfor heller ikke noget problem.

Når du ankommer til hovedindgangen, skal du blot følge gangstien rundt, så vil du finde vores værelser. Benyt dørkoden, som du får oplyst ved reservationsbekræftelse. Du er meget velkommen til at ringe til os hvis du har brug for yderligere hjælp. Ring på tlf. +45 30 30 90 50.

Det er muligt at bestille madpakke fra Brugsen eller Byens Smørrebrød. Der findes et bredt udvalg af restauranter i nær afstand fra Lystskoven og vi hjælper gerne med anbefalinger og reservationer. I nogle perioder tilbyder vi pakker, hvor spisning på udvalgte restauranter er inkluderet i prisen - vi har også leveringsaftaler med flere af disse. Kontakt os, hvis du ønsker, at vi skal hjælpe med dette.

Nej, men ca. 2 minutter i bil fra Lystskoven finder man et bredt udvalg af restauranter, spisesteder og cafeer.

Alle vores værelser er ikkeryger-værelser. Du er dog velkommen til at ryge udendørs. Hvis vi ved din afrejse konstaterer, at der er blevet røget på værelset, vil vi fakturere 1.000, - kr. for ekstra rengøring af værelset.

Ja der er taget hensyn til forskellige tilgængelighedsaspekter og vi har flere værelser, der er indrettet dertil. Kontakt os for nærmere information.

Op til 2 børn under 12 år bor gratis, når de deler seng med forældrene.

Vi tilbyder babyseng gratis – når man har større børn, skal der bookes 2 værelser evt. med forbindelsesdør.

Alle vores værelser er dobbeltværelser. Nogle værelser har dobbeltseng, andre har 2 enkeltsenge.

Det er max tilladt at være 2 voksne pr værelser (og max 2 børn under 12 år).

Ja, det er muligt at bestille babyseng, medbring selv dyne, pude og linned, kontakt os for nærmere information.

Du må gerne tage din firbenede ven med. Vi beregner et ekstra gebyr på 75, - kr. pr. dag. Kontakt os, hvis du ønsker at medbringe din hund. Max 1 hund pr værelse.

Nej, vi tilbyder ingen roomservice. Du er velkommen til at spise aftensmad i vores køkken og spiseområde. 

Ja du er velkommen til at medbringe mad og drikke, det skal dog indtages i vores køkken og spiseområde og ikke på værelserne.

Ja, du er velkommen til at tilberede dit medbragte måltid hos os. Vores moderne køkken og spiseområde indeholder alt, hvad du skal bruge for at tilberede et måltid.

Du kan betale med  modtage næsten alle slags kort på din faktura såsom Visa, Mastercard, Maestro og Visa Electron samt MobilePay og Apple Pay.

Ja der er 12 værelser med forbindelsesdør . Man kan åbne en dør mellem de to værelser. Kontakt os for nærmere information, hvis du ønsker at booke et af disse værelser.

Annulleringsvilkår kan variere afhængig af, hvilken type booking du gennemfører. Du kan se de specifikke vilkår på din bookingbekræftelse.

Der findes et bredt udvalg af restauranter i nær afstand fra Lystskoven. Vi hjælper gerne med anbefalinger og reservationer og i nogle perioder tilbyder vi pakker, hvor spisning på udvalgte restauranter er inkluderet i prisen - vi har også leveringsaftaler med flere af disse. Kontakt os, hvis du ønsker, at vi skal hjælpe med dette.

Vi er at træffe hele døgnet rundt på telefon + 45 30 30 90 50, og har du brug for hjælp til f.eks. bordreservation, transfer, parkering, anbefalinger til seværdigheder eller lignende, er du mere end velkommen til at henvende dig hos os. Vores reception er åben efter behov og har ikke faste åbningstider.

Vi videoovervåger vores udvendige områder og indvendige fællesarealer med henblik på at forebygge kriminalitet. Videregivelse vil kun ske til politiet og i forbindelse med henblik på anmeldelse og opklaring af kriminalitet.

KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere?