Stedet

STEDET

Lystskoven ligger i Skælskør på Vestsjælland, 1 times kørsel fra København og Odense.

Om Lystskoven

Lystskoven har en enestående historie, der strækker sig tilbage til 1800-tallet. Gennem næsten 200 år har dette smukke sted været vært for utallige arrangementer og begivenheder, der har skabt uforglemmelige minder. I 1998 efter en brand, blev stedet opført som et vandrehjem, kursus- og konferencecenter, men i dag er det primært blevet et populært valg til bryllupper og firmaarrangementer, hvor vores gæster selv planlægger deres fest til mindste detalje, vores lokaler er derfor indrettet med alt, hvad du skal bruge til selv at planlægge den store dag.

Oversigt over faciliteter

Hovedbygningen bliver benyttet til konference, bryllup, og kursusophold. Vi tilbyder gratis parkering, trådløst fiber-Internet, og 25 nyindrettede værelser alle med eget bad, toilet og adgang til nyt køkken og spiseområde. Værelserne har udsigt til skoven, og ligger kun 100 meter fra vandet og det smukke Skælskør Nor. Udendørs kan der gøres brug af vores store terrasse, Ofyr grill, bålplads, legeplads i skoven, disc golfbane (regler klik her), stigegolf, kroket og meget mere. Naturen omkring Lystskoven byder på gode muligheder for fiskeri, vandreture på det smukke stisystem langs noret, samt motion og leg på naturlegepladsen i skoven. En spadseretur på kun 1,5 km langs det smukke Skælskør Nor fører dig ind til Skælskør by til et charmerende havnemiljø i centrum med mange lækre spisesteder og friske fisk fra havnen. Borreby Slot fra 1500-tallet ligger 4 km derfra, og Kobæk Strand med stor flot badebro direkte ud i Storebælt blot 5 minutters kørsel herfra. Faciliteter: Velkomstområde med pejs Konferencelokale - 120 personer Pejsestue - 50 personer Skovstue - 80 personer Alt AV- udstyr og trådløst 100/100 fibernet Mobil bar med køleplads Barområde i kælder med poolbord, dart og shuffleboard Fuldt udstyret industrikøkken Køkken med spiseområde Eksklusivt service Borde, firkantede og runde samt caféborde Stor terrasse med grill og havemøbler Stor park med lege- og bålplads 25 dobbeltværelser med eget toilet og bad – linned og håndklæder inkluderet Alt i papirhåndklæder, toiletpapir, viskestykker mm. Stedet ejes og drives i dag af Brian Hansen og Gitte Berg.

Seværdigheder tæt på os:

Vi har lavet en liste med de steder, som I kan overveje at besøge, når I holder arrangement i Lystskoven. BonBon-Land (45 km) – over 50 forlystelser og masser af oplevelser for børn og voksne Campadventure (52 km) - Skovtårnet Holsteinborg slot (16 km) – H. C. Andersens fristed Gavnø Slot (36 km) – med den berømte blomsterpark Borreby gods (6 km) Sejltur med ”Skjelskøer” (2 km) Trelleborg (17 km) Skælskør bymuseum (2 km) God fornøjelse med seværdighederne nær Skælskør