Stedet

STEDET

Lystskoven ligger i Skælskør på Vestsjælland, 1 times kørsel fra København og Odense.

Om Lystskoven

Lystskoven´s historie går tilbage til 1800-tallet og i mere end 200 år været vært for utallige arrangementer og begivenheder. Skælskør Vandrehjem har i over 20 år fungeret som vandrehjem, kursus- og konferencecenter. I dag kan man ikke definere Lystskoven som et vandrerhjem, da vi tilbyder flotte og nyistandsatte hotelværelser, og ikke værelser med køjesenge. Lystskoven har en central beliggenhed – midt i naturen og tæt på byen. Når du træder indenfor vil du med det samme opdage stemningen fra vores pejse og de store gevirer fra kronhjortene. I Lystskoven tilbyder vi et ophold, hvor du har mulighed for at benytte dig af luksuriøse faciliteter og samtidig være midt i naturen. Hos os er mulighed for selv at sætte planlægge sit arrangement i mindste detalje.

Oversigt over faciliteter

Hovedbygningen bliver brugt til konference, brylluper og kursusophold. Vi tilbyder gratis parkering, trådløst fiber-Internet, og 25 nyindrettede værelser alle med eget bad, toilet og adgang til nyt køkken og spiseområde Værelserne har udsigt til skoven, og ligger kun 100 meter fra vandet og det smukke Skælskør Nor. Udendørs kan der gøres brug af vores store Ofyr grill, bålplads, legeplads i skoven, disc golfbane (regler klik her), motionsoase, stigegolf, kroket og meget mere. Naturen omkring Lystskoven byder på gode muligheder for fiskeri, vandreture på det smukke stisystem langs noret, samt motion og leg på naturlegepladsen i skoven. En spadseretur på kun 1,5 km langs det smukke Skælskør Nor fører dig ind til Skælskør by til et charmerende havnemiljø i centrum med mange lækre spisesteder og friske fisk fra havnen. Borreby Slot fra 1500-tallet ligger 4 km derfra, og Kobæk Strand med stor flot badebro direkte ud i Storebælt blot 5 minutters kørsel herfra. Hovedbygningen er på 700 kvm og indeholder: Velkomstområde med pejs Konferencelokale - 120 personer Pejsestue - 50 personer Skovstue - 80 personer Alt AV- udstyr og trådløst 100/100 fibernet Stor terrasse med grill Stor park med lege- og bålplads Industrikøkken Køkken og spiseområde Udover hovedbygningen er der 4 bygninger med i alt 25 værelser med eget bad og toilet, i alt 50 sengepladser. Stedet ejes og drives i dag af Brian Hansen og Gitte Berg.

Seværdigheder tæt på os:

Vi har lavet en liste med de steder som i kan overveje at besøge når I overnatter hos os. BonBon-Land (45 km) – over 50 forlystelser og masser af oplevelser for børn og voksne Campadventure (52 km) - Skovtårnet Holsteinborg slot (16 km) – H. C. Andersens fristed Gavnø Slot (36 km) – med den berømte blomsterpark Borreby gods (6 km) Sejltur med ”Skjelskøer” (2 km) Trelleborg (17 km) Skælskør bymuseum (2 km) God fornøjelse med seværdighederne nær Skælskør