Værelser

VÆRELSER

25 flotte nyindrettede dobbeltværelser

VÆRELSER

Lystskoven i Skælskør er stedet for dig, som vil have den bedste overnatning i nye flotte omgivelser. Det tidligere vandrehjem som nu fungerer som konference og kursuscenter er renoveret og ombygget med stor respekt for byggestilen. Hos os er du i nærheden af alle seværdighederne, du bor midt i naturen og har kun 100 meter til vandet.

I vores nyrenoverede køkken har vi skabt et rum, hvor det er oplagt at starte dagen med en frisk kop kaffe eller slutte med et lækket måltid. Den nye atmosfære er ideel for dig, der vil læne dig tilbage og nyde omgivelserne, i stedet for at være alene på værelset.

Alle 25 værelser er dobbelte, rummelige, og lyst indrettet i et tidsløst design.
Værelserne har naturligvis eget bad og toilet og trådløst fibernet.

Vi vil gerne sikre os, at du får så meget som muligt ud af dit ophold, når du overnatter hos os, derfor har vi fra Skælskør bykontor fået deres skræddersyede turguide, som ligger på alle værelser med forslag til aktiviteter i lokalområdet. Den kan også hentes som pdf på www.bykontoret.dk.
Der er mange steder, der er et besøg værd: Borreby gods, Skælskør havn, Skælskør Bymuseum, en sejltur med turbåden, Kobæk strand og mange flere spændede steder

Nyrenoverede værelser midt i skoven

Værelserne er på 26 kvm med plads til 2 voksne i dobbelt eller enkelt senge:

  • Trådløst fibernet på alle værelser
  • Alle 25 værelser er med eget bad og toilet
  • 8 værelser med forbindelsesdør
  • 4 værelser er handicapvenlige
  • Alle værelser er røgfrie
  • Adgang til køkken og spiseområde
  • Direkte adgang til skov og tæt ved vandet
  • Adgang til stor terrasse

Adgang til køkken og spiseområde

Vores nye køkken og spiseområdet er til fri disposition, og er åbent hele døgnet. Vores selvbetjeningskøkken er forbeholdt de af vores gæster, der foretrækker at tilberede deres egne måltider - eller bestille maden fra en af byens spisesteder og nyde måltidet i fred og ro. I vores spiseområde er der mulighed for opdækning til 16 personer, ved større arrangementer åbnes op til pejsestuen hvor der kan dækkes op til 50 personer. Vores nye køkken indeholer service til 50 personer, køl/frost, mikroovn, 2 x komfur, kaffemaskiner, elkedel,brødrister, osv. Alle måltider kan derfor nemt tilberedes og nydes i vores lokaler der er tilknyttet køkkenet.

KONTAKT OS

Book din overnatning i Lystskovens idylliske omgivelser