Bryllup

BRYLLUP

De perfekte rammer til et bryllup med overnatning

Bryllup i naturlige omgivelser

Drømmer I om en bryllupsfest i naturlige omgivelser? Vores sted ligger midt i bøgeskoven, og her er rig mulighed for at tage ud i det grønne i løbet af festlighederne. Når brylluppet skal planlægges, er der mange ting der skal overvejes og planlægges – kjolen skal vælges, gæsterne skal inviteres og der skal måske arrangeres underholdning. En af de vigtigste ting man skal have på plads ret hurtigt, når man arrangerer et bryllup, er hvor festen skal holdes. I Lystskoven kan I udleve jeres drøm om det perfekte bryllup, hvor det er jer, der bestemmer dagens forløb. I kan leje hovedbygningen for en enkelt dag, eller fra fredag til søndag - perfekt til et bryllup med overnatning og mange gæster.

Lokaler

I har mulighed for at vælge imellem 3 unikke festlokaler, der på hver deres måde skaber den rette stemning til lige præcis den fest, I ønsker. Uanset hvad I vælger – har i det HELT for jer selv! Desuden tilbyder vi 25 værelser, der giver jer og jeres bryllupsgæster mulighed for overnatning i forbindelse med bryllupsfesten.

1. KONFERNECESALEN
I hovedbygningens vestlige side udlejes konferencesalen med plads til 120 spisende gæster. Lokalets lofthøjde på næsten 8 meter med store lysekroner gør det ideelt til det store selskab med behov for meget plads.

2. PEJSESTUEN
I pejsestuen er der plads til 50 spisende gæster. Rummet er indrettet med stor pejs, hvilket skaber en hyggelig, varm og hjemlig atmosfære. Ideelt til det mindre selskab med behov for intim og rolig stemning.

3. SKOVSTUEN
Skovstuen er det sidste store lokale med plads til 80 spisende gæster. Lokalet emmer af stemning med de store vinduespartier mod vandet. Lokalet nyder stor popularitet, bl.a. fordi det kan deles op med pejsestuen, så brudeparret dermed kan sikre samling på festen under henholdsvis middag og fest.

Når man lejer Lystskoven har man alle 3 festlokaler til rådighed.

Parkeringspladsen i Lystskoven

Hovedbygningen

Her kan du se og planlægge i hvilke lokaler festen skal holdes, det er dejligt at kunne spise i et rum, nyde kaffen i et andet, og have dans og musik i et tredje. Klik her for at se tegningen.

Området

Her kan du se og planlægge hvilke værelser dine gæster skal have, eller lave planer for aktiviteter og udendørsspil. Husk også muligheden en runde på diskgolfbanen, eller en tur rundt i skoven eller nyd udsigten over Skælskør Nor. Klik her for at se tegningen.

Værelserne

Alle værelser er næsten ens, dog kan der være forskel på om det er enkeltseng eller dobbeltseng, der er 4 handicapværelser og 12 værelser med forbindelsesdør. Klik her for at se tegningen.
Fotografering i haven, ved vandet eller i bøgeskoven

Vi tilbyder nogle af de bedste bryllupslokaler på Sjælland. Lystskoven gemmer på et hav af muligheder til fotografering. Vores omgivelser er perfekte til bryllupsbilleder, og et billede i bøgeskoven med vandet som baggrund er oplagt. På den måde kan I forevige jeres fantastiske dag med skønne billeder, der for altid vil minde jer om jeres fest. De mange naturperler gør det muligt for jer at få det billede, I har i tankerne. Uanset hvilket motiv i har i tankerne. I får altså både de skønneste bryllupslokaler på Sjælland og de mest idylliske muligheder for at få taget de flotteste bryllupsbilleder.

Dagen efter…

Har man bestilt overnatning kan i sammen med jeres gæster dagen efter nyde en lækker brunch og i ro og fred pakke gaver ud. Det bliver uden tvivl en weekend, som ingen glemmer. Hvad mere kan du ønske dig til dit romantiske drømmebryllup? Vi vil meget gerne vise vores flotte faciliteter frem, så kontakt os, hvis i ønsker en fremvisning.

KONTAKT OS

Hold dit arrangement i Lystskovens idylliske omgivelser