Bryllup

BRYLLUP

De perfekte rammer til et bryllup med overnatning

Bryllup i naturlige omgivelser

Drømmer I om en bryllupsfest i naturlige omgivelser? Vores sted ligger midt i bøgeskoven og her er rig mulighed for at tage ud i det grønne i løbet af festlighederne. Når brylluppet skal planlægges, er der mange ting, der skal overvejes og planlægges – kjolen skal vælges, gæsterne skal inviteres og der skal måske arrangeres underholdning. En af de vigtigste ting man skal have på plads ret hurtigt, når man arrangerer et bryllup er, hvor festen skal afholdes. I Lystskoven kan I udleve jeres drøm om det perfekte bryllup, hvor det er jer, der bestemmer dagens forløb. I lejer hele stedet fra torsdag til søndag, så der er fred og ro til i kan pynte op torsdag og fredag, nyde festen lørdag, feste til den lyse morgen søndag, og derefter spise morgenmad med gæsterne. Efter festen skal der kun foretages almindelig oprydning, feje gulve, samt opvasken skal klares - vi klarer efterfølgende rengøringen. Skulle i være i den situation, at i selv ønsker at tilberede maden eller medbringe egen kok, er vores industrikøkken fuldt udstyret og har eksklusivt service til 120 personer.

Vielse i naturen

Bliv viet midt i bøgeskoven, på den store græsplæne eller ved brostenstrappen i vandkanten med udsigt over Skælskør Nor – alle tre steder er kun 100 meter fra Lystskoven. Omgivelserne i Lystskoven er derfor perfekte til en vielse i det grønne. Vielsen skal arrangeres af brudeparret selv, men vi hjælper gerne med forslag og idéer. Der er flere og flere brudepar, som vælger at blive viet udenfor kirken og flytter vielsen ud i naturen. Vi oplever, at flere brudeparafholder bryllup i Lystskoven planlægger derfor også vielsen i naturen, et fint eksempler på, hvor stemningsfyldt og romantisk det kan være, når man selv kan skabe rammerne for vielsen. Se billederne fra vores smukke omgivelser i galleriet. Folkekirken godkendte i 2013 muligheden for kirkelige vielser i det fri. Kontakt din lokale præst eller borgerservice i din kommune for retningslinjer så du er sikker på reglerne med hensyn til den, der skal vie jer. Hvis I vælger en udendørs vielse, så vil det danske sommervejr altid være en risiko, derfor er det vigtigt, at have tage højde for dette.

Lokaler

I har mulighed for at benytte alle 3 unikke festlokaler, der på hver deres måde skaber den rette stemning til lige præcis den fest, I ønsker. Uanset hvad I vælger – har i det HELT for jer selv! Desuden tilbyder vi 25 værelser, der giver jer og jeres bryllupsgæster mulighed for overnatning i forbindelse med bryllupsfesten. 1. KONFERNECESALEN I hovedbygningens vestlige side udlejes konferencesalen med plads til 120 spisende gæster. Lokalets lofthøjde på næsten 8 meter med store lysekroner gør det ideelt til det store selskab med behov for meget plads. 2. PEJSESTUEN I pejsestuen er der plads til 50 spisende gæster. Rummet er indrettet med stor pejs, hvilket skaber en hyggelig, varm og hjemlig atmosfære. Ideelt til det mindre selskab med behov for intim og rolig stemning. 3. SKOVSTUEN Skovstuen er det sidste store lokale med plads til 80 spisende gæster. Lokalet emmer af stemning med de store vinduespartier mod vandet. Lokalet nyder stor popularitet, bl.a. fordi det kan deles op med pejsestuen, så brudeparret dermed kan sikre samling på festen under henholdsvis middag og fest. Når man lejer Lystskoven har man alle 3 festlokaler til rådighed.

Hovedbygningen

Her kan du se og planlægge i hvilke lokaler festen skal holdes, det er dejligt at kunne spise i et rum, nyde kaffen i et andet, og have dans og musik i et tredje. Klik her for at se tegningen.

Området

Her kan du se og planlægge hvilke værelser dine gæster skal have, eller lave planer for aktiviteter og udendørsspil. Husk også muligheden en runde på diskgolfbanen, eller en tur rundt i skoven eller nyd udsigten over Skælskør Nor. Klik her for at se tegningen.

Værelserne

Alle værelser er næsten ens, dog kan der være forskel på om det er enkeltseng eller dobbeltseng, der er 4 handicapværelser og 8 værelser med forbindelsesdør. Klik her for at se tegningen.
Fotografering i haven, ved vandet eller i bøgeskoven

Vi tilbyder nogle af de bedste bryllupslokaler på Sjælland. Lystskoven gemmer på et hav af muligheder til fotografering. Vores omgivelser er perfekte til bryllupsbilleder, og et billede i bøgeskoven med vandet som baggrund er oplagt. På den måde kan I forevige jeres fantastiske dag med skønne billeder, der for altid vil minde jer om jeres fest. De mange naturperler gør det muligt for jer at få det billede, I har i tankerne. Uanset hvilket motiv i har i tankerne. I får altså både de skønneste bryllupslokaler på Sjælland og de mest idylliske muligheder for at få taget de flotteste bryllupsbilleder.

Dagen efter…

Har man bestilt overnatning kan i sammen med jeres gæster dagen efter nyde en lækker brunch og i ro og fred pakke gaver ud. Det bliver uden tvivl en weekend, som ingen glemmer. Hvad mere kan du ønske dig til dit romantiske drømmebryllup? Vi vil meget gerne vise vores flotte faciliteter frem, så kontakt os, hvis i ønsker en fremvisning.

KONTAKT OS

Hold dit arrangement i Lystskovens idylliske omgivelser