Kursus

KURSUS

Konferencer, kursus eller møde

Kursus

Konferencer, kurser, møder eller teambuilding - fra et kort 4 timers møde, til 2-3 dage med overnatning. Bestil maden og få den leveret eller lej jeres egen kok. I Lystskoven har man bygningerne for sig selv, fred og ro og en stor fleksibilitet og stadig billigere end traditionelle mødepakker - direkte udgang til bøgeskoven.

Kursus og konference

Din virksomhed eller forening har en unik mulighed for at skabe det perfekte arrangement i Lystskoven. Om det så er konference, kursus, møde, undervisning eller teambuilding, er det kun jer, der sætter begrænsninger inden for Lystskovens rammer, da i lejer stedet uden vært. I har hovedbygningen til rådighed og værelser, hvis overnatning ønskes, samt den 12 hektar store bøgeskov til udendørs aktiviteter. Vi har plads til 120 deltagere og har 25 værelser til rådighed.

Du kan arrangere borde og stole på mange forskellige måder, også der er omgivelserne fleksibele. Der er 3 store møderum, som I frit kan bruge efter behov. I kan frit benytte vores 86″ interaktive touchskærm, witheboard og trådløst 100/100 fiberinternet. Har du andre ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at løse det.

Vores 2 store naturgas-pejse skaber efterfølgende den rette aftenstemning.

Husk de små pauser, den friske luft i skoven, og havet sænker stressniveauet, så du får mere koncentrerede mødedeltagere.

Mad og drikke er en vigtig del af et hvert kursus, møde eller konference, vi kan anbefale af få maden leveret fra Frimann’s Gourmet eller leje en kok igennem chefmade en nemt og luksuriøs løsning. I anretter selv og kan efterfølgende spise i fred og ro.

Det er også være muligt at tilberede maden med sine kollegaer – vi stiller vores industrikøkken og store grill til rådighed.
Drikkevarer kan enten selv medbringes eller i kan benytte jer af vores leveringsaftale med Super Brugsen i Skælskør.

KONTAKT OS

Hold dit arrangement i Lystskovens idylliske omgivelser