Kursus

KURSUS

Konferencer, kursus eller møde

Kursus

Konferencer, kurser, møder eller teambuilding - fra et kort 4 timers møde, til 3 dage med overnatning. Bestil maden og få den leveret eller lej jeres egen kok. I Lystskoven har man bygningerne for sig selv, fred og ro og en stor fleksibilitet og stadig billigere end traditionelle mødepakker

Kursus og konference

Din virksomhed eller forening har en unik mulighed for at skabe det perfekte arrangement i Lystskoven. Om det så er konference, kursus, møde eller teambuilding, er det kun jer, der sætter begrænsninger inden for Lystskovens rammer, da i lejer stedet uden vært. I har hovedbygningen til rådighed og værelser, hvis overnatning ønskes, samt den 12 hektar store bøgeskov til udendørs aktiviteter. Vi kan rumme op til 120 deltagere og i har 50 sengepladser til rådighed. 
Mad og drikke er en vigtig del af et hvert kursus, møde eller konference, vi kan anbefale af få maden leveret fra Frimann’s Gourmet. I anretter selv og kan efterfølgende spise i fred og ro. Man har også mulighed for leje en kok gennem chefmade.dk en nemt og luksuriøs løsning.
Det er også være muligt at tilberede maden med sine kollegaer – vi stiller vores industrikøkken og store grill til rådighed.
Drikkevarer kan enten selv medbringes eller i kan benytte jer af vores leveringsaftale med Super Brugsen i Skælskør.
I kan frit benytte vores projektor, flip-over, tavle og trådløst fiberinternet. Har du andre ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at løse det.

Kursus…

KONTAKT OS

Hold dit arrangement i Lystskovens idylliske omgivelser