Samarbejdspartnere

SAMARBEJDE

Samarbejdspartnere

Vores koncept gør, at du bestemmer 100% hvordan du vil holde din fest. For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet en række samarbejdspartnere, som vi kan anbefale.

Bryllupsplanlægger

Maria fra Drømmetyl, kan hjælpe jer med planlægning og afvikling af den store dag. Maria har mere end 10 års erfaring med afvikling af fester og events, og sørger for, at i kan føle jer trygge i hele processen, og ikke mindst nyde dagen, med vished om at Maria har det store overblik og har udarbejdet en god drejebog/tidsplan for dagen. Maria er også sommelier og kan guide jer i valg af mad og vin.

Eventstyling

Drømmetyl, har det smukkeste håndsyede tyl, som kombineret med deres lyskæder, kan få hvert et lokale, til at ligne en drøm. I har mulighed for selv at sætte tyllet op eller få Drømmetyl til at klare opgaven. Det medfølger en god guide, såfremt man selv sætter tyllet op. Det er også muligt at lave bestille photobooth bagrund, tyl til vielsesportal m.m. Ønsker i hjælp til eventstyling uden tyl, kan de også hjælpe.

Tablesetting - unikt service

Har du specielle ønsker til borddækningen kan tablesetting tilbyde en unik serviceudlejning til dig, der vil dække et smukt og personligt bord til bryllup, konfirmation, barnedåb, fest og events. Alt indenfor farvede glas, guldbestik, vintage stel samt Royal Copenhagen hvidriflet stel og stentøj fra RAW.

Chefmade - lej en kok

Lej en kok igennem chefmade. Du kan få alt hvad hjerte, mave og mund begærer - lige fra buffet, til muligheden for at få Kokkeriet - der har vundet en Michelin stjerne - til at give dig og dine gæster, den samme oplevelse, som de ville få i restauranten. Der er virkelig plads til de store armbevægelser, og du vil blive overrasket over, hvor meget der er muligt.

Cloud Celebration - design af invitationer

Cloud Celebration gør det muligt at sende en unik, personlig og ikke mindst kreativ invitation – med minimalt arbejde! Cloud Celebration tilbyder alt fra invitationer, bordkort, menukort, takkekort og meget mere – alt sammen noget, der tilfører din fest kreativitet og personlighed. 

Frimann's gourmet - få maden leveret

Frimann’s Gourmet består af et super dedikeret team af dygtige, uddannede kokke, som alle brænder for at skabe god og ærlig mad skabt helt fra bunden. Maden tilberedes, forberedes og pakkes i det store, professionelle køkken på Ærøvej i Næstved.
KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere?